SPARTANEN F2
teamafspraken f2

 

Kanjers in de Sport

De vereniging staat achter Kanjers in de Sport. Dat betekent dat we op een sportieve manier met elkaar omgaan. We gaan voor sportiviteit naar elkaar, maar ook naar de tegenstander en scheidsrechter. Het winnen van een wedstrijd is leuk, maar het gaat vooral om goed samenspel .

Als coaches hebben we ons als doel gesteld om van deze groep jongens een (h)echt team te maken en we proberen de spelers op voetbalgebied verder te ontwikkelen. Ouders zien we graag langs de lijn om de jongens aan te moedigen. Dus vooral juichen en positieve reacties! Meer informatie over Kanjers in de Sport is op de Spartanen site (Informatie/Kanjers in de Sport) terug te vinden.

 

Op tijd aanwezig

Bij uitwedstrijden is het eenvoudig: op de site van Spartanen is bij het wedstrijdprogramma duidelijk te zien hoe laat we uiterlijk vertrekken. Over het algemeen is dat 60 minuten voor aanvang van de wedstrijd (behalve als het in de omgeving van Enkhuizen is, want dan vertrekken we iets eerder).

Bij thuiswedstrijden willen we graag dat de jongens 30 minuten voorafgaande aan de wedstrijd aangekleed in de kleedkamer aanwezig zijn. De coaches kunnen dan met de jongens de wedstrijd voorbespreken en daarna zorgen dat iedereen fit op het veld staat.

 

Trainen

Op dinsdagavond wordt er getraind van 18.30 tot 19.30.  De trainer is Milan Kolk. Mocht je niet kunnen trainen, meld je dan bij hem af.

 

Verhindering

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je verhinderd of zelfs ziek bent. Meldt het zo vroeg mogelijk bij ons , zodat we hier rekening mee kunnen houden. 

 

Afgelasting

Mocht een wedstrijd ivm de weersomstandigheden worden afgelast, dan staat dat vanaf ca. 8 uur ’s ochtends op de site. Hou de site wel in de gaten, want hij wordt continue aangepast. Bij uitwedstrijden zijn we afhankelijk van de berichten van de tegenpartij, dus kan het soms iets langer duren voor het op de site staat. Bel niet met de kantine, omdat zij bereikbaar moeten zijn voor afberichten.

Voetbaltenue

Alle teams binnen Spartanen worden gesponsord en voor alle spelers in het team is een volledig tenue beschikbaar: een rood/wit shirt, een zwarte broek en een paar rood/witte sokken.

Voor de keeper is er een volledig (keepers) tenue beschikbaar. Kortom, alles is geregeld.

Aan het begin van het seizoen is door ons een voetbalbroekje en shirt en  een paar voetbalsokken aan de speler uitgereikt. Aan het einde van het seizoen worden deze ook weer terugverwacht. Indien sokken, shirtje en/of broekje niet worden ingeleverd, dan dien je deze op basis van kostprijs aan de vereniging te vergoeden. Wees er dus zuinig op! 

Vervoer

In principe gaan we er vanuit dat er voldoende ouders mee naar uitwedstrijden gaan, die de kinderen kunnen vervoeren. Mocht tijdens het seizoen blijken dat dit niet zo is, dan kunnen we op dat moment nadere afspraken maken wie wanneer rijdt.

Spartanensite

Alles omtrent het team en de vereniging is terug te vinden op de site van Spartanen (www. spartanen.nl). Gewijzigde aanvangstijden (t.o.v. de oorspronkelijke tijd) staan dikgedrukt op de site. De site wordt regelmatig ververst en is dus zeer actueel!

De F2 heeft ook en eigen website bezoek deze regelmatig om op de hoogte te blijven en voor wedstrijd verslagen.

Douchen

 

Voor kinderen kan dit soms best lastig zijn, douchen of niet. Het beste is als ze na de wedstrijd lekker douchen en weer schoon naar huis gaan. Maar we laten het aan jullie zelf over of ze dat ook doen. Een idee is om voor het douchen in ieder geval badslippers mee te nemen.

 

Afspraak is afspraak